R-M Onyx HD Mengkleuren

Het watergedragen basislaksysteem van R-M.

R-M draagt met het R-M Onyx HD systeem bij aan de bescherming van mens en milieu. R-M streeft voortdurend naar het ontwikkelen van innoverende producten met een steeds groter gebruiksgemak, waarmee u snel een optimaal resultaat bereikt.

Technisch informatieblad R-M Onyx HD

 

Resultaat 1–12 van de 79 resultaten wordt getoond

Profiteer van de innovatieve voordelen van R-M

Voor R-M kan innovatie niet ten koste gaan van uw gebruikelijke bedrijfsprocessen. De R-M ONYX HD lijn is gebaseerd op R-M’s wereldwijde ervaring in watergedragen technologie en wordt sinds 1995 veel gebruikt omdat het voor uw gebruikelijke processen geen veranderingen met zich meebrengt. U kunt gewoon uw bestaande spuitcabine, mengmachine en spuitpistooltechnologie gebruiken. R-M biedt oplossingen die rekening houden met de meest recente ontwikkelingen op het gebied van autoschadeherstel. ONYX HD kan prima worden gebruikt met de nieuwste generatie kleursystemen van Colormaster. ONYX HD kan eveneens gebruikt worden met CRYSTAL BASE en SPECIAL CRYSTAL BASE, twee systemen die ontwikkeld zijn voor het verkrijgen van kleuren met speciale effecten.

80% minder oplosmiddelen

De laklijn van ONYX HD leidt tot een verlaging met 80% van de uitstoot in oplosmiddelen in vergelijking met een conventionele laklijn (Diamont) voor autospuiten. De hoeveelheid oplosmiddelen in ONYX HD (spuitklaar) bedraagt maximaal 150 gram per liter.

Tot 90% minder afval

ONYX HD vergemakkelijkt uw afvalbeheer zonder uw normale werkwijze te veranderen. U reinigt uw spuitpistool met een automatische spuitenreiniger waarin het water gecoaguleerd wordt, dankzij de toevoeging van Hydropure. Met dit eenvoudige systeem wordt uw hoeveelheid afval met 90% verminderd.

Kortere droogtijden

Kortere droogtijden zijn essentieel voor een betere doorlooptijd. Met R-M kunt u gebruik maken van een venturi systeem om het drogen van de ONYX HD autolak te versnellen. Een venturi is een droogsysteem voor een deelreparatie dat gebruik maakt van een o.a. standaard persluchtverbinding.
De perfecte finish
ONYX HD biedt de allerhoogste kwaliteit dankzij de uitstekende blanke lakken RAPIDCLEAR en EVERCLEAR, die met een watergedragen basislak tot uitstekende resultaten leiden.
VOC-wetgeving
ONYX HD mengverven voldoen aan de eisen van Europa’s strenge VOC-uitstootvoorschriften (< 420 g/l) en combineert de milieuvoordelen van een watergedragen lijn met een eenvoudige voorbereiding, toepassing en opslag van een conventionele lak.