LEVERING EN RETOURZENDINGEN

De verzendkosten in Nederland bedragen €11,- ex BTW. In België en Duitsland zijn de verzendkosten ook €11,- ex BTW per bestelling. Vanaf €350 verzenden we in Nederland de bestelling gratis.

Als u de bestelling voor 13:00 plaats, zullen de producten dezelfde dag worden verzonden en in 99% van de gevallen de dag er op bij u in huis zijn.

Bestelt u na 13:00? Dan wordt de bestelling niet de volgende werkdag geleverd, maar de werkdag daarop.

Dat is zeker mogelijk! U kunt de producten af komen halen in onze winkel op de Industrieweg 24, 5262GJ in Vught.

Let op de openingstijden van onze winkel:

Maandag 13.00-17.00 uur
Dinsdag 13.00-17.00 uur
Woensdag 13.00-17.00 uur
Donderdag 13.00-17.00 uur
Vrijdag 13.00-17.00 uur

Wij maken gebruik van Packs om onze pakketten te verzenden.

Met uitzondering van de producten die op maat voor u zijn gemaakt (zoals de mengkleuren), heeft u het recht om producten binnen 14 dagen retour te sturen.

Goederen kunnen uitsluitend na vooraf schriftelijk (per mail) overeengekomen akkoordbevinding worden teruggenomen. Alle retourzendingen dienen ons franco en voor risico van de afzender te worden toegezonden. Retourzendingen dienen vergezeld te gaan van een opgave van het factuurnummer waarmee zij door ons werden geleverd. Retourzendingen worden enkel binnen 14 dage na ontvangst van de goederen in behandeling genomen.

Bij retourzending van conform aan de bestelling geleverde goederen behouden wij ons het recht voor de goederenwaarde met aftrek van 10% administratiekosten te crediteren. Dergelijke retourzendingen worden slechts bij franco toezendingen geaccepteerd.

Speciaal bestelde artikelen en op maat gemaakte producten zoals, autolakken op kleur gemaakt, kunnen niet geretourneerd worden.

BETAALINFORMATIE

U kunt gebruik maken van: iDeal, Bancontact, Klarna, Overboeking en indien u komt afhalen in de winkel van Pin of contantbetalingen.

Vragen over onze service of voorwaarden? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. U kunt ons altijd bereiken op: +31 (0)73 2089135.