Autolakken in blik, spuitbussen, lakstiften en lakpennen

Autolak kopen tegen scherpe prijzen? Mammoet Coatings biedt een zeer uitgebreid assortiment autolakken aan die u direct in onze webshop kunt bestellen. Bekijk ons volledige assortiment om iedere herstelklus tot een goed einde te brengen.

Resultaat 1–12 van de 69 resultaten wordt getoond

Autolak Op Kleur Laten Mengen (7)

Blanke Lak Sets (25)

Ontvetter (7)

Verdunning (12)

Verharder (18)

R-M HB032 Hydromix Onyx HD 5L

Oorspronkelijke prijs was: €155.68.Huidige prijs is: €81.62. ex. BTW

R-M Verharder D70 1L Fast

Oorspronkelijke prijs was: €87.88.Huidige prijs is: €44.30. ex. BTW

R-M Verharder D80 1L Medium

Oorspronkelijke prijs was: €87.88.Huidige prijs is: €44.30. ex. BTW

Diverse autolakken

We hebben een uitgebreid assortiment autolakken: autolak in blik zoals blanke lak sets en autolak op kleur. Naast dat wij autolakken in blik hebben kunt u ook lakstiften bij ons bestellen. Heeft u dus maar een kleine schade aan uw lak van uw auto, dan zijn deze lakstiften perfect.

Hoe bestel je de beste autolak tegen de scherpste prijs?

We zijn zelf importeur. Dit zorgt ervoor dat we de diverse merken tegen enorm scherpe prijzen kunnen inkopen. Zonder in te leveren op kwaliteit. Uiteraard testen we de producten zelf eerst voordat we ze opnemen in ons assortiment. Hierdoor koopt u bij ons altijd de beste autolak tegen de scherpste prijs!

Wij mengen alle autolakken zelf!

Wij beschikken over onze eigen mengbanken. Hiermee maken we autolakken op exact de gewenste kleur. Weet u niet precies welke kleur autolak u nodig heeft. Bij de meeste auto’s kunt u op een plaatje of sticker de kleurcode vinden. Dit plaatje wordt vaak het VIN-plaatje genoemd en staat aangegeven in de gebruiksaanwijzing van uw auto waar deze exact in uw auto bevindt. Mocht u er niet uitkomen dan adviseren wij u graag zodat u altijd de juiste op maat gemengde kleur koopt.

Alle toebehoren om de autolak goed te plaatsen

Om uw autolak goed te plaatsen heeft u ook de juiste materialen nodig. Ook deze materialen kunt u bij ons bestellen zodat u alles in huis heeft om goed aan de slag te gaan zonder tegenslag. We hebben in ons assortiment onder andere; grondlakken, schuurmaterialen, eventuele  plamuren en nog vele andere producten. U bent op de juiste plek voor alle benodigdheden.