Nexa Aquabase Plus Mengkleuren

Bij Mammoet Coatings kan u uw Nexa Aquabse Plus Mengkleuren gemakkelijk en snel bestellen. Maak gebruik van ons ruime aanbod en bestel uw Nexa Aquabase Plus mengkleuren voor de beste prijs!

Resultaat 1–12 van de 82 resultaten wordt getoond

Toon filters

Nexa Aquabase Plus

Nexa heeft een watergedragen basislakmengsysteem speciaal ontwikkeld voor de autoschadeherstel markt. Met Nexa Aquabase Plus mengkleuren bent u er zeker van dat u de uitstoot van vluchtige stoffen drastisch verminderd en voldoet aan de huidige VOS-wetgeving.

Uitgebreide mogelijkheden Nexa Autocolor

Met de uitgebreide Nexa Aquabase Plus database bent u ervan verzekerd dat u vrijwel elke kleur kan maken. Zo biedt het Nexa kleursysteem uitgebreide mogelijkheden wat betreft; unikleuren, metallics, parelmoeren en speciaal effect aflakken. De lak is gemakkelijk uit te spuiten en heeft een goede dekkracht.

Beste prijs voor uw Nexa Aquabase Plus Mengverf

Mammoet Coatings biedt u de mogelijkheid om de vullingen van uw mengbank tegen de beste prijs aan te kopen. Dus stop met teveel te betalen en bestel uw mengverf snel en voordelig via Mammoet Coatings.

Alle toebehoren om de autolak goed te plaatsen

Om uw autolak goed te plaatsen heeft u ook de juiste materialen nodig. Al deze materialen kunt u bij ons bestellen zodat u alles in huis heeft om goed aan de slag te gaan zonder tegenslag. We hebben in ons assortiment onder andere; grondlakkenschuurmaterialen, eventuele plamuren en nog vele andere producten. U bent op de juiste plek voor alle benodigdheden.