Nexa Mengkleuren

Bij Mammoet Coatings kan u uw Nexa Aquabase Plus Mengkleuren gemakkelijk en snel bestellen. Maak gebruik van ons ruime aanbod en bestel uw Nexa Autocolor mengkleuren voor de beste prijs!

Nexa Autocolor is al jaren lang een marktleider op gebied van autolakken

De Nexa Autocolor mengverven combineren technologische innovatie met kleurexpertise. Dit heeft in 1992 geresulteerd in de Nexa Aquabase lijn. De Aquabase lijn was ‘s werelds eerste watergedragen basislak mengsysteem.

Halverwege het jaar 2000 werd uiteindelijk Nexa Aquabase Plus geïntroduceerd. Met deze nieuwe generatie is behalve altijd de perfecte kleur match ook nog eens zeer snel te werken. Nexa is in meer dan 147 landen verkrijgbaar en is daarmee een van de meest toonaangevende auto lak systemen.

Resultaat 1–12 van de 82 resultaten wordt getoond

Toon filters

Nexa Aquabase Plus

Nexa heeft een watergedragen basislakmengsysteem speciaal ontwikkeld voor de autoschadeherstel markt. Met Nexa Aquabase Plus mengkleuren bent u er zeker van dat u de uitstoot van vluchtige stoffen drastisch verminderd en voldoet aan de huidige VOS-wetgeving.

Uitgebreide mogelijkheden Nexa Autocolor

Met de uitgebreide Nexa Autocolor database bent u ervan verzekerd dat u vrijwel elke kleur kan maken. Zo biedt het Nexa kleursysteem uitgebreide mogelijkheden wat betreft; unikleuren, metallics, parelmoeren en speciaal effect aflakken. De lak is gemakkelijk uit te spuiten en heeft een goede dekkracht.

Beste prijs voor uw Nexa Mengverf

Mammoet Coatings biedt u de mogelijkheid om de vullingen van uw mengbank tegen de beste prijs aan te kopen. Dus stop met teveel te betalen en bestel uw mengverf snel en voordelig via Mammoet Coatings.

Alle toebehoren om de autolak goed te plaatsen

Om uw autolak goed te plaatsen heeft u ook de juiste materialen nodig. Al deze materialen kunt u bij ons bestellen zodat u alles in huis heeft om goed aan de slag te gaan zonder tegenslag. We hebben in ons assortiment onder andere; grondlakkenschuurmaterialen, eventuele plamuren en nog vele andere producten. U bent op de juiste plek voor alle benodigdheden.