Werkplaats uitrusting

Werkplaats uitrusting kopen tegen scherpe prijzen? Mammoet Coatings biedt een uitgebreid assortiment equipment aan die u direct in onze webshop kunt bestellen. Bekijk ons volledige assortiment om uw werkplaats perfect op orde te hebben.

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Bokken en schragen (3)

Polijstmachines (2)

Schuurmachines (5)

Verfspuiten (4)

Werkplaats inrichting (5)

Gerko Elite1 spuitpistool

Oorspronkelijke prijs was: €298.60.Huidige prijs is: €240.00. ex. BTW

Gerko performance pro spuitpistool

Oorspronkelijke prijs was: €134.21.Huidige prijs is: €126.15. ex. BTW

Diverse equipment

We hebben een uitgebreid assortiment werkplaats uitursting; schuurmachines, spuitpistolen, mengkamer inrichting, papierkaaren, werkbanken, onderdelen karren etc.

Hoe bestel je de beste werkplaats uitrusting tegen de scherpste prijs?

We zijn zelf importeur. Dit zorgt ervoor dat we de diverse merken tegen enorm scherpe prijzen kunnen inkopen. Zonder in te leveren op kwaliteit. Uiteraard testen we de producten zelf eerst voordat we ze opnemen in ons assortiment. Hierdoor koopt u bij ons altijd de beste uitrusting tegen de scherpste prijs!

Alle benodigdheden om uw mengkamer in te richten

Het is belangrijk om een goed ingerichte mengkamer te hebben waarbij men efficient kan werken. Onze mengtafels en toebehoren helpen mee aan de organisatie van uw mengkamer.

Werkplaats organiseren?

Met behulp van onze diverse onderdelen karren is het schoon, netjes en overzichtelijk houden van de werkplaats een fluitje van een cent. Maak daarnaast gebruik van onze slimme werkkarren. Hiermee hoeft u nooit meer te zoeken naar uw gereedschap en heeft u alles direct bij de hand.