PPG Envirobase Mengkleuren

Bij Mammoet Coatings kan u uw PPG Envirobase Mengkleuren gemakkelijk en snel bestellen. Maak gebruik van ons ruime aanbod en bestel uw PPG Envirobase mengkleuren voor de beste prijs!

Resultaat 1–12 van de 154 resultaten wordt getoond

Mengkleuren Envirobase (88)

PPG Deltron BC (9)

PPG DELTRON PROGRESS UHS DG (20)

Blanke Lakken (6)

Grondlakken (8)

Verdunning/Thinners (13)

Verharders (9)

PPG Deltron BC D700 White 3,5L

Oorspronkelijke prijs was: €377.75.Huidige prijs is: €264.43. ex. BTW

PPG Deltron BC D701 Blue Black 3.5L

Oorspronkelijke prijs was: €403.27.Huidige prijs is: €282.29. ex. BTW

PPG Deltron BC D740 Black 3.5L

Oorspronkelijke prijs was: €426.69.Huidige prijs is: €298.68. ex. BTW

PPG Envirobase High Performance

Een watergedragen basislakmengsysteem speciaal ontwikkeld voor de autoschadeherstel markt. Met PPG Envirobase mengkleuren bent u er zeker van dat u de uitstoot van vluchtige stoffen drastisch verminderd en voldoet aan de VOS-wetgeving.

Uitgebreide mogelijkheden

Met de uitgebreide PPG Envirobase database bent u ervan verzekerd dat u vrijwel elke kleur kan maken. Zo biedt het High Performance kleursysteem uitgebreide mogelijkheden wat betreft; unikleuren, metallics, parelmoeren en speciaal effect aflakken. De lak is gemakkelijk uit te spuiten en heeft een goede dekkracht.

Beste prijs voor uw PPG Mengverf

Mammoet Coatings biedt u de mogelijkheid om de vullingen van uw mengbank tegen de beste prijs aan te kopen. Stop met teveel te betalen en bestel uw mengverf snel en voordelig via Mammoet Coatings.

Alle toebehoren om de autolak goed te plaatsen

Om uw autolak goed te plaatsen heeft u ook de juiste materialen nodig. Ook deze materialen kunt u bij ons bestellen zodat u alles in huis heeft om goed aan de slag te gaan zonder tegenslag. We hebben in ons assortiment onder andere; grondlakken, schuurmaterialen, eventuele  plamuren en nog vele andere producten. U bent op de juiste plek voor alle benodigdheden.