Verdunning

Bij Mammoet Coatings hebben wij een ruim assortiment aan verdunning/ thinners direct uit voorraad leverbaar. Zo heeft u voor ieder seizoen en iedere omstandigheid de juiste thinner in huis.

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Thinner fast

Snelle verdunning wordt veelal gebruikt in de winterperiode. Wanneer u gebruik maakt van thinner fast wordt de uitdamptijd van uw lak versneld. U kan zo sneller de volgende laag zetten en sneller de autolak afbakken.

Thinner medium

Medium of standaard verdunning kan u in alle jaargetijden en voor elke herstel klus gebruiken.

Thinner slow

Langzame of trage verdunning wordt veelal gebruikt in de zomer maanden of bij het overspuiten van de gehele auto. De autolak structuur blijft langer open staan waardoor de lak mooier in elkaar vloeit. Resultaat is een volleren en gladderen lakstand. Let wel op; de verwerkingstijd neemt hierdoor wel toe.

Express thinner

Naast de gewone verdunners heeft Mammoet Coatings ook nog een express thinner in het assortiment. Door gebruik te maken van express thinner wordt zowel de doorhardtijd als de uitdamptijd van uw autolak versneld. Let wel op dat u deze enkel gebruikt bij deel reparaties en nooit de aanbevolen hoeveelheid overschrijd.