Autolak Op Kleur Laten Maken?

Bij Mammoet Coatings bent u aan het juiste adres voor al uw autolakken op kleur in blik. Met diverse mengbanken zijn wij vrijwel altijd in staat om voor u de juiste kleur te maken. Wij bieden een ruim assortiment aan autolakken op kleur. Wij leveren in verschillende grote in blik en spuitbus.

Heeft u advies nodig voor aankoop dan helpen we u graag.

Toont alle 7 resultaten

Diverse autolakken in blik

We hebben een uitgebreid assortiment autolakken: autolak in blik zoals blanke lak sets en autolak op kleur. Naast dat wij autolakken in blik hebben kunt u ook lakstiften bij ons bestellen, deze maken wij op kleur voor u. Heeft u dus maar een kleine schade aan uw lak van uw auto, dan zijn deze lakstiften perfect.

Hoe bestel je de beste autolak tegen de scherpste prijs?

We zijn zelf importeur. Dit zorgt ervoor dat we de diverse merken tegen enorm scherpe prijzen kunnen inkopen. Zonder in te leveren op kwaliteit. Uiteraard testen we de producten zelf eerst voordat we ze opnemen in ons assortiment. Hierdoor koopt u bij ons altijd de beste autolak tegen de scherpste prijs!

Wij mengen alle autolakken zelf!

Wij beschikken over onze eigen mengbanken. Hiermee maken we autolakken op exact de gewenste kleur. Weet u niet precies welke kleur autolak u nodig heeft. Bij de meeste auto’s kunt u op een plaatje of sticker de kleurcode vinden. Dit plaatje wordt vaak het VIN-plaatje genoemd en staat aangegeven in de gebruiksaanwijzing van uw auto waar deze exact in uw auto bevindt. Mocht u er niet uitkomen dan adviseren wij u graag zodat u altijd de juiste op maat gemengde kleur koopt. Wilt u dus uw autolak op kleur laten maken, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Alle toebehoren om de autolak goed te plaatsen

Om uw autolak goed te plaatsen heeft u ook de juiste materialen nodig. Ook deze materialen kunt u bij ons bestellen zodat u alles in huis heeft om goed aan de slag te gaan zonder tegenslag. We hebben in ons assortiment onder andere; grondlakken, schuurmaterialen, eventuele  plamuren en nog vele andere producten. U bent op de juiste plek voor alle benodigdheden.

1K of 2K autolak op kleur gemaakt

Mammoet Coatings biedt diverse autolakken op kleur aan. Zo maken wij een onderscheid in 1K en 2K autolakken op kleur gemaakt (1 of 2 componenten autolak). 1 Componenten autolak bestaat uit basis lak (base coat) en verdunning. De basis lak is een sneldrogende (lucht drogende) autolak. Base coat is in elke gewenste kleur te maken; metallic, mica, unikleuren etc. Onze 1K autolak op kleur gemaakt dient u altijd af te lakken met een van onze 2K blanke lakken. 2K autolak op kleur gemaakt. Onze 2 componenten autolak hebben wij in twee verschillende kwaliteiten namelijk; een High Solid (HS) autolak en een Industrielak op kleur gemaakt. Voor beide lakken geldt dat deze enkel in unikleuren gemaakt kunnen worden. 2K lak hoeft u niet af te lakken met een blanke lak. 2 componenten autolak maakt u aan met verharder (meestal 2:1) en 10 tot 15% verdunning.